tisdag 19 april 2016

Byggnadsvård lampor

Här kan du hitta lampor att ha både inomhus och utomhus. Lyktstolpar, skomakarlampor, lyktor och månskenslampor och annat du behöver för att få ljus i ditt . Skomakarlampor, lampsocklar, bordslampor, taklampor, pendelglober, vägglampor, ja, allt möjligt du kan tänka dig när det gäller gammaldags . Vi säljer klassiska lampor från mindre tillverkare, främst i Sverige och Tyskland. Vi erbjuder ett brett sortiment av genuina varor för byggnadsvård , inredning och design.

Textil, färg, såpa, möbler, inredningsdetaljer, trädgår belysning och . Jugendbelysning med tre lampor. Antikbehandlad mässing med opalvita glaskupor. Kedjeupphäng med textilkabel. Belysning är en stor del av ett gammalt hus, vi har både inomhusbelysning, utomhusbelysning och fotogenlampor.


Klassisk och traditionell utebelysning för gamla och nya hus, går stall och torp. Nytillverkad uthomshubelysning i gjutjärn från Kulturbelysning.

Begagnat-Dörrar-Fönster m m. Lampor -Porslinsocklar-Lampglas. Bolich stor svart emaljerad taklampa. Elinstallationer är kanske inte det första man förknippar med byggnadsvård ,. I gamla hus finns ofta takkronor och andra lampor som är tidstypiska för huset. Plafondlampa armad lampa ladugårdslampor 2-armad lampa 50-tal 5-armad lampa med prismor. Malmkrona för ljus 5-armad lampa i mässing och.


Här hittar du ett stort urval av belysningsarmaturer i gjutjärn för både väggmontage och som stolpbelysningar. Gammal lampskärm i frostat glas och med pärlfrans. Mindre äldre lampa i frostat . I vår byggnadsvårdsbutik finner du ett brett sortiment av gammaldags bygg- och inredningsprodukter. Allt som behövs för en lyckad renovering av gamla hus!


Extra ren olja till lampor och lyktor. Lämplig till samtliga oljelampor med. Butiken är återförsäljare av lampor och . Karlskrona Byggnadsvård har en av Sveriges största utställningar med belysning från Karlskrona Lampfabrik och lagerhåller ett flertal modeller.

Din specialist på nätet: Fotogenlampor med alla reservdelar, glas, skärmar, vekar m. Trädgårdsbelysning, staket och grind för hus och . Här samlar vi våra lampor , belysning från förr och nu. Några av dessa lampor från förr har vi varsamt renoverat och försett med nya elkablar, dessa är unika och . Välkommen till Kulturbelysning AB! Vi har utomhus-belysningen för såväl slott som koja. Våra lampor är hantverksmässigt tillverkade efter gamla tidstypiska . Se fram emot en helg fylld av hållbarhet, unika och personliga möbler, lampor , smycken, kläder, prylar, pinaler och byggnadsvård. This Pin was discovered by Maria von Sydow.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg