onsdag 20 april 2016

Natieranie plechovej strechy cena

Natieranie plechovej strechy. Presná cena bude vypočítaná až po obhliadke, ktorá je na celom území Slovenskej a Českej republiky . Ponúkame Vám spojenie prvotriednej kvality, rýchlej realizácie a bezkonkurenčnej ceny. ISTENIE A NÁTER PLECHOVEJ STRECHY.


Vyberte si MM výškové práce, profesionálov na natieranie a čistenie striech. Nechajte si zrenovovať vašu strechu odbornými pracovnými postupmi a.

Uvedené ceny sú orientačné, vrátane spotrebného materiálu a uvádzané za jeden meter . Koľko je primeraná cena za m koľko za hodinu práce za náter plechovej strechy. Technologický postup renovácie a náteru plechovej strechy. Minimálna cena zákazky je 3€. Pri väčšom množštve prác ponúkame individuálne ceny.


Hoci reklamy tvrdia, že plechové strechy už netreba natierať , odporúčame vám kontrolovať strechu každý rok. Môžete na to využiť napríklad aj . Vykonávam NATIERANIE rôznych typov starších STRIECH, čistenie a opravy. Využite priaznivé počasie na rekonštrukciu vašej plechovej strechy s použitím .

Naša práca zahŕňa malovanie a natieranie : Bytov, domov, hál, fasá striech, žlab. PRETMELENIE V RAMCI CENY NATERU-Obhliadka a zameranie zdarma. Nový náter plechovej strechy zabráni rastu machov, lišajníkov, výrazne predĺži. Ak vaša strecha nepatrí medzi najnovšie, nastal čas na investovanie do jej nového.


Ak chcete teda natierať strechu z čertvého pozinku, určite si článok prečítajte a použite. Vám dodáme za skvelé ceny nech ste kdekoľvek na Slovensku alebo v Čechách. Obnova staršieho náteru na plechovej streche:.


Dopytujem remeselné práce: Popis: natieranie plechovej strechy. Dom ma rokov a predpokladam ze strecha nejak podobne. Na streche bol robeny nater ale neviem akou farbou a predpokladam ze to bolo . Preto je perfektný stav strechy a jej nosnej konštrukcie - krovov tým , na čo by.


Keď sa plechová krytina zbaví nánosov špiny, hrdze a živých organizmov, nový. Stará plechová krytina s dobrou údržbou vydrží viac, ako tá dnešná. VÝPOČET ceny pre šikmé strechy. STRECHY REALIZUJEME IBA V KOŠICKOM A PREŠOVSKOM KRAJI!


V rámci celej SR realizujeme iba predaj plechových . Dôkladne si preto strechu prezrite a zhodnoťte jej stav. Ak sa pôvodný náter odlupuje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg