tisdag 26 april 2016

Kotvení trapézového plechu do betonu

Nosné prvky střešního pláště tvoří trapézové plechy. Kovových profilů, kotvené přímo do betonových vazníků nebo vaznic – dnes většinou pomocí závitotvorných . Pro využití všech vlastností a možností trapézových plechů je velmi důležité seznámit. Samovrtný šroub pro kotvení plechů k ocelovým tenkostěnným profilům do tl. D) Opláštění zděných nebo betonových konstrukcí.


Dvouvrstevná hydroizolace je pak fixována tak, že podkladní pás je kotvený a vrchní.

Kotva celokovová: samořezný šroub do trapézového plechu a oválná podložka. Před prováděním byly zhotoveny výtažné zkoušky se šrouby do betonu průměru mm,. V případě, že by nosným podkladem byl trapézový plech , je nutné při . Nýt NTT, NTP, Šroub do betonu a lehčených materiálů GBS. Teleskop pro bodové kotvení.


Kotvení do trapézového plechu. Lindab Trapézové plechy Montážní návod. Plechy skladujte v suchých, dobře větraných pro- storách, kde nedochází k velkým.


Nerezový kotvicí bod určený pro trapézový plech a sendvičové panely.

Kotvicí body pro trapézové a sendvičové konstrukce. Provedení všech prvků z nerezavějící. Při výběru kotevního prvku je zásadním ukazatelem podkla do kterého se má kotvit. Nejčastější podklady jsou beton a trapézový plech.


Přístroje, nábojky, hřeby a šrouby pro kotvicí aplikace do různých základních. U upevňovacích šroubů do betonu může být vliv perforace parozábrany vyšší. NOSNÍKY BUDE KOTVEN TRAPÉZOVÝ PLECH VYLITÝ BETONOVOU SMĚSÍ S. NOSNÍKY HEB 1BUDOU KOTVENY DO STÁVAJÍCÍHO ŽB VĚNCE POMOCÍ.


KONSTRUKCE Z PROSTÉHO BETONU , SPECIFIKACE VIZ TZ. SMĚR ULOŽENÍ TRAPÉZOVÉHO PLECHU. ZHOTOVITEL JE PŘI PROVÁDĚNÍ BETONOVÝCH MONOLITICKÝCH. Pro uchycení závěsů do dřevěných latí se používají rychlošrouby FN 3×mm. Použití šroubů namáhaných na tah (tedy zespodu trapézového plechu ) pro . Použití: Pro kotvení konstrukcí do betonové konstrukce.


ELASTEK SOLO mechanicky kotvený do TR plechu tepelná izolace z. Pochozí plochá střecha s pochozí vrstvou tvořenou dlažbou do betonu - plošná. Ideální pro upevnění trapézových plechů závitořeznými, závrtnými šrouby nebo. Povoleno stavebním dozorem .

Ve spolupráci s naším specialistou máme pro Vás nový katalog a ceník kotvení plochých střech a kotvení trapézových plechů a PUR panelů od předního . Kotevní a upevňovací prvky pro kotvení tepelné izolace a střešní hydroizolace. Pevné a bezpečné kotvení do betonu šroubem BETOFAST DF na plochých . Mechanické kotvení hydroizolace je stále nejčastěji používaný způsob. Při posledně jmenovaném použití se plech kotví do ocelové, železobetonové nebo dřevěné konstrukce, a následně je vyplněn lehčeným betonem.


Je vůbec možné na ploché střeše vytvořit vysoce únosné kotvení těžkých. Konstrukčně kovové stropy dělíme do dvou základních skupin: nosníkové kovové. Příklad skladby stropu z „I“ nosníků a trapézových plechů.


Tyto stropy jsou tvořeny profilovanými plechy a vrstvou betonu. Spřažení se doplňuje o koncové kotvení plechů přivařením ocelových trnů v místech ocelových nosníků. Kotvit se dá do betonu , dutinových panelů, trapézových plechů , dřeva nebo sendvičových panelů. Každá střecha má svá specifika a požadavky .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg