fredag 15 april 2016

Grindklinka montering

Har dubbelsidig manövrering och kan låsas med hänglås om så önskas. Levereras komplett med träskruv. Grindklinka av galvaniserat stål. En enkel modell som håller grinden ordentligt stängd.


Bör monteras upptill på grinden för att kunna öppnas från båda sidor. Enkel montering utanpå dörrar med tjocklek upp till mm.

Rekommenderat avstånd mellan stolpe och grind minst mm. Kan låsas med hänglås med max bygeldiameter mm. Bågformad grindklika för låsning av ett grindpar. Monteras på ena grindbladet. MÅTT, L: 4mm H: 1mm B: mm.


Här har vi valt klassiska grindgångjärn. Det är en smaksak liksom val av handtag. Passar upp till mm grindtj.

Liten och smidig grindklinka som håller grinden stängd. För dubbelsidig manövrering. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Låset är stadigt och öppnas och stängs på ett mycket lätt sätt. För montering av oval standardcylinder i låshus.


GRINDSTOPP L=420MM X12MM 90MM SLAG. För plan montering används mm hake. För inåt-och utåtgående pardörrar. Genomgående montering med två skruvar och fasta. Mbult och hylsmutter för genomgående montering.


Användning inomhus för montering av skivmaterial i både trä och stål. SB-pack levereras inklusive skruv. Gammaldags modell som öppnas från båda sidor av grin. Höghållfasthetsskruv för montering av rund säkerhetscylinder. Hur gör snickaren – Justering av dörr och montering av handtag.


Toppen har sexkantfäste för montering med skruvdragare. Du kommer bli meddelad när produkten finns i lager. Används för montering av Purus golvbrunnar i golv av träbjälklag.

Idealisk för gräsmattor, trädgårdar, idrottsanläggningar och parker, för montering på trepunktsfästet. VVS skruv med kullerförsänkt huvud för snygga montage. Lämplig för montering av toalettstolar, handfat, samt övrig badrumsinredning. Vi erbjuder konsulthjälp redan från idén (ibland innan) och projektsupport i alla olika typer av tjänster. Rep för montering av stolpar, 47.


Den mellanstrukna behöver du bara måla en gång efter montering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg