tisdag 19 april 2016

Ploché střechy – skladby a detaily

Plochá jednoplášťová střecha s kombinovaným pořadím vrstev, klasickým i. Tato publikace obsahube konstrukční, materiálové a technologické řešení bednotlivých vrstev, skladeb a konstrukčních detailů plochých střech. KATALOGOVÝ LIST DETAILY TEPELNÁ TECHNIKA. Jednoplášťová mechanicky kotvená skladba střechy bez provozu, s hlavní . Konstrukční detaily plochých střech – zásady řešení.

Taková skladba ploché střechy se nazývá obrácená nebo také inverzní. Pozitiva této skladby jsou . V konstrukcích většiny plochých střech se používají pouze:. Skladba střešního hydroizolačního systému FATRAFOL-S. Plochou střechu charakterizuje sklon do ° a použití povlakové hydroizolace namísto skládané krytiny známé ze šikmých střech. Pochozí plochá střecha s pochozí vrstvou tvořenou dlažbou do betonu - atika.


FORTING - vrchní stavba - detail ukončení u rovné střechy - vyrovnání. CAD detaily ploché střechy.

Zobrazit ve formátu: PDF, DWF, DWG, DXF . U ostatních konstrukcí je kondenzace vodní páry uvnitř skladby přípustná . Ukázky skladeb plochých střech , ploché střechy , Střechy Vaníček. Ploché střechy jsou rovinné střechy, jejichž sklon krytiny se pohybuje od. Zajímá vás jaká je skladba zelené střechy ? V tomto článku přinášíme ucelené informace o plochých zelených střechách.


Vzduchová vrstva (prostor) mezi. Střecha plochá a šikmá - Ekonom a Komfort. Skladbu střechy a detaily je vždy nutné navrhovat tak, aby bylo dosaženo požadovaného stavu vnitřního prostředí a současně příznivého tepelně vlhkostního. DOPORUČENÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH PLÁŠŤŮ PLOCHÝCH STŘECH : SKLADBA 1: JEDNOPLÁŠŤO.


Nepochozí plochá střecha na betonové konstrukci s plechovou krytinou - plošná skladba. Klasicky špatně provedená terasa má stejnou skladbu jako plochá střecha , . Fólie DEKPLAN a DEKPLAN uložená ve skladbě střešního pláště na tepelnou. Tato fólie se používá k vytvoření jednovrstvé hydroizolace plochých střech stabilizované k. Stropní konstrukce, Podlaha, Obvodová konstrukce, Šikmá střecha, Příčky, Dřevostavba, Plochá střecha. Optimální zateplení ploché střechy s izolacemi URSA Vám zajistí tepelnou.


Obrácená skladba umožňuje uživatelům velkou variabilitu ve využití ploché střechy.

Poslední vrstvu obrácené skladby může tvořit pochozí vegetační vrstva, kačírek nebo dlažba. Plochá DUO střecha v místě masivní atiky z pórobetonu. TKHIF uveřejňuje základní typové detaily plochých střech , které je možné stáhnout ve formátu. TYPOVÁ SKLADBA JEDNOPLÁŠŤOVÉ PLOCHÉ STŘECHY S . Cad detail a vazba zdiva ke stažení.


Porotherm T Profi - Atika ploché střechy. Návrh a provedení funkční a spolehlivé ploché střechy je úkolem, který bývá. Při návrhu si nelze vystačit s použitím tabulkových skladeb konstrukcí.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg