fredag 22 april 2016

Tondach brněnka 14 režná

BRNĚNKA posuvná taška větrací. Doplňky k základním taškám tvoří nedílnou součást uceleného střešního systému a zajišťují správnou funkčnost střešního pláště. Střešní tašky posuvné i neposuvné, povrchová úprava režná , engoba, glazura.


Měření se provádí na taškách složených bokem k sobě, . Anténní průchodka DN 1- cihlověčervená = režná , 47CZK (1EUR). Barva, červenohnědá, hnědá tmavá, antracitová = černá engoba, cihlověčervená = režná. Dostupnost: Připraveno k odeslání. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. REŽNÁ červená hnědá tmavě hnědá.


Nejlevnější střešní taška v naší nabídce. Navíc se i nejsnadněji pokládá. Tondach brnenka taska polovicni rezna.


Kromě této varianty se však vyrábí jako pálená taška režná , hnědá, černá . Brněnka posuvná taška, engoba červená. Bobrovka - režná Bobrovka je tradiční hladká střešní. K tomuto účelu se umisťují v druhých řadách po obou.


Brnenka a Francouzská jsou velmi podobne tasky. Pálená taška: Režná , glazura nebo engoba? Není to ale jen vysoká odolnost, co nahrává . TONDACH taška Hranice Základ.


Stodo Glazura Amadeus Natur. Zachovává si původní barvu (ať režnou , engobu či glazuru). Kaprálův Mlýn – Ochoz u Brna. Neváhejte nás kontaktovat s vaší cenovou poptávkou.


Konstrukce posuvné pálené střešní tašky . SAMBA (HRANICE) režná engoba. FRANCOUZSKÁ (ŠLAPANICE) základní.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg