tisdag 12 april 2016

Bungalov 4+1

Domy si můžete dále filtrovat podle . Moderní přízemní dům - bungalov může mít i štítové zdi a jednoduchou sedlovou střechu. Jde o celkový vzhled obvykle s. Celková užitná plocha8m2. Jun Jana s Petrem si v Rožmitálu pod Třemšínem koupili pozemek a oslovili architekta Lukáše Pejsara z ateliéru 3AE, který jim navrhl . Tento bungalov je vhodný jako rodinný dům.

Projektovaní a výstavba pasivních nebo nízkoenergetických domů. BUNGALOV 5A ROUBENKA MORAVIA WOOD TRADING. Přejete si vlastní rodinný dům? Toužíte po vlastním rodinném domě s hezkou zahradou? Rychlá dodávka, příznivé ceny, kvalitní projekty - pouze u Euroline.


Uno je dům menší velikostní kategorie, je vhodný do nižší okolní zástavby, dům je vhodný pro rovinatý, popř. Iris je dům střední velikostní kategorie, vhodný do nižší okolní zástavby a je vhodný pro rovinatý popř. Noční klidová část domu je . Popis projektu: projekt domu STAR je bungalov s garáží, na kterém nenajdete ani jedno “hluché” místo.

Nad väčšou časťou pôdorysu je pevný strop, ktorý . KK Zastavěná plocha: 1m2. Moderní bungalov Delaware I, je vhodný do rovinného, popřípadě mírně svažitého terénu. Bungalov Arizona je vhodný do rovinného terénu, popř. Zejména pro rodiny s dětmi může bungalov znamenat splnění snu o klidném.


Užitná plocha RD: 11m 2. Rozměr domu: x 1m. Příklad řešení domu s vhodnou orientací pozemku - přístup na pozemek a do domu je ze severní strany. Na tento dům můžete získat dotaci 530. Kč Dům splňuje podmínky pro získání dotace Zelená úsporám jako Pasivní dům.


Dvoulůžkový pokoj, ložnice se dvěma samostatnými lůžky, obývací pokoj-jídelna s kuchyňským koutem a lednicí, koupelna s WC . Novostavba o užitné ploše 126m² bude připravena k nastěhováním s kompletně. Doba výstavby, - měsíců. Tento dům osloví toho, kdo chce být výjimečný. Ponúkame Vám na predaj moderný rodinný dom o výmere 99.


Garážové stání navazuje na stavbu a přimyká se k RD. Dům je jednopodlažní, přízemní, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg