fredag 22 april 2016

Contura golvskydd

Våra praktiska golvskydd och eldstadsplan finns i svart- eller grålackerad plåt och i härdat, genomskinligt glas. Våra eldstadsplan finns i flera olika utföranden . Här kan du även läsa mer om vridplattan, golvskydd och mjukstängande luckor som . En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller.

Vi erbjuder ett stort utbud som garanterat höjer både värmen och mysfaktorn. Köp i E-butik med fraktfri direktleverans. Contura braskaminer gör hemtrevligt! Går att få med mjukstängande förvaringslucka, golvskydd i glas eller plåt, . Flytta kamin vid golvslipning?


Plåt eller glas under braskamin? Säljer ett golvskydd i härdat genomskinligt glas.

Golvskyddet är ny i förpackning, . Täljstenskaminen passar dig som har stora ytor att värma upp. Tack vare de mycket goda värmelagrande egenskaperna i denna täljstenskamin står sig värmen . CONTURA låg, vit med gjutjärnslucka. GOLVPLÅT NSP SVART 100X100CM.


Rostskyddad golvplåt lackerad med pulverlack. Tillverkad av extra tjock galvaniserad . Priset varierar beroende på skorstenens längd. Täljsten är naturligt värmelagrande vilket ger dig bästa . Vi behöver fixa golvskydd till befintliga öppna spisar i vårt nya hus.


Har du en kamin med sidoglas behöver du inte sitta i soffan för att njuta av brasans sken. Ljuset och upplevelsen av elden sprider sig i hela . Om kaminen placeras på ett golvskydd av till exempel glas (tillbehör) påverkas höjden från golvet . Som tillbehör finns också anslutning uteluft, golvskydd , skorsten mm. Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan.


Discover ideas about Scandinavian Fireplace.

Inkl golvskydd glas, uteluftsanslutning och skorsten. Välj till ett golvskydd i glas för att förstärka det ljusa, rena intrycket. Måste man ha ett golvskydd till kaminen?


Placera bänkskåpet och diskmaskinen på samma golvskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg