onsdag 27 april 2016

Luftavfukter veggmontert

EvoDry PD er utviklet og produseret i Sverige, og har tatt et steg videre i utviklingen i forhold til roterende sorpsjonsavfuktere. Det unike to-fase prinsippet gir en . Støy er viktig i en avfukter , og å ha en veggmontert avfukter som kan trekke ut liter fuktighet per dag og likevel bare gjør 44dB støy demonstrerer hvor godt . Anbefalt romområde, Inntil 3kvm. Veggmontert avfukter godt egnet for bassengrom, trengingssenter og lagerlokale.

Det finnes flere rom i huset der fuktigheten kan bli såpass høy at det er skadelig for huset, og de som bor der. Med en luftavfukter blir du kvitt fukten. Etter å ha levd med luftavfukter noen uker, er vi sjokkert!


Bionaire - stillegående luftavfukter med timer Effektiv luftavfukter fra Bionaire med hygrostat (- RH). I bomiljø, bo kjeller og loft – avfukteren reduserer risikoen for fukt- og råteskader og gir et. Lydnivå innedel, lav hastighet: dBA. Hadde egentlig en plan om å sette inn en fuktstyrt PAX-vifte, og kjøre luft ut, men har begynt å se litt på en avfukter med utløp til sluk som et . Fjernkontollen har funksjoner som luftavfukter , kan justere luftens strømningsretning, nattprogram for bedre komforet og en Timer som slår av .

Den er bygget med et genialt konsept uten bruk av kompressor. Dette gir mange fordeler, blant annet . Energieffektiv avfukter og varmepumpe WPF- 3m² - Woods Woods avfukter WPFer en veggmontert avfukter som er spesielt utviklet til store og. TDR28FS-en optimal luftavfukter for krypkjelleren med avtagbart display som. En veggmontert og megetenergieffektiv luftrenser.


Lite brukt luftavfukter selges. BoConcept Lugano, vegghengt skap. Modeller i rustfritt stål er også tilgjengelige. Vi leverer både vegg- og gulvmonterte . En luftavfukter suger inn fuktig luft, henter ut vannet og blåser tørr luft ut i rommet igjen.


Et billig og enkelt tiltak mot fuktproblemer om det er stor . Det er den ultimate avfukter for områder som trenger rask, effektiv og problemfri avfukting En splitter ny, veggmontert avfukter utviklet for større områder som . Vegghengt toalettskål, kompaktmodell. Klassisk avfallsbeholder som kan åpnes i bunn. Designet for veggmontering utendørs.


INTELLIGENT FUKTIGHETSKONTROLL. Hindrer tørr luft om vinteren og avfukter om sommeren.

Ventilasjon og rensing, styrt av et . Mål innedel (BxDxH):, 770x248x2mm. Mål utedel ( BxDxH):, 780x265x5mm. Kjøp billig DeLonghi DES16EWY Airdry Slim Avfukter fra til tilbudspris DeLonghi.


Luftavfukter ( veggmontert ). Kjøp ventilator hos POWER - Nordens nye elektrogigant! Hos oss finner du like lav pris på nett og i butikk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg