onsdag 13 april 2016

Bsh hranoly

Lepené konstrukční hranoly - BSH. Používáme cookies s cílem co . Délkově a šířkově lepené hranoly různých průřezů a délek. BSH lepený hranol Smrk pohledová kvalita. Hranoly BSH jsou vyrobené z vrstvených a .

KVH hranoly jsou sušené konstrukční hoblované dřevěné cinkované hranoly. Díky tomu má dobrou tvarovou stalost a vyšší pevnost než klasický . Ideálne na altánky a prístrešky. BSH hranol je hoblovaný sušený hranol, který je lepený z lamel tl.


Pro výrobce dřevostaveb, tesařské a truhlářské firmy dodáváme konstrukční hranoly KVH a lepené hranoly BSH. Tyto prvky mají dnes již mnohostranné využití, . BSH - konstrukční lamelové dřevo. Jednotlivé lamely délkově napojované zubovým spojem.

Moderní sofistikované masivní materiály konstrukční hranoly pro pohledové i skryté konstrukce dřevostaveb bytových, veřejných i průmyslových objektů jako i. Lamely jsou napojovány délkově, takzvaným cinkováním . KVH - hranoly jsou sušené, hoblované a délkově napojované výrobky ze smrkového dřeva. BSH – lepené lamelové dřevo. Optické nedostatky alebo chybné miesta. Název pro tyto dřevěné lepené hranoly prochází z počtu lamel, které jsou k. Název BSH pochází z německého názvu Brettschichtholz, jehož synonymem je v. Jsou ze čtyř stran hoblované a velmi dobře sušené.


Hrany jsou zkosené pod úhlem 45 . Tento produkt sa vyznačuje . KVH a BSH byl vyvinut v důsledku toho, že použití masivních dřevěných hranolů ve stavebnictví je omezeno a to zejména výskytem vad a limitovanými rozměry . Pokud si nevyberete, připravíme vám požadovaný rozměr na míru. HRANOLY DUO,TRIO pohledové, 13. KVH – konstrukční, sušené, masivní dřevěné hranoly pro trvalé konstrukce dřevostaveb, střech, pergol, altánů, podhledů, stěn a výrobu příhradových vazníků.


Skladem držíme pouze KVH NSi -tučně zvýrazněné, ostatní hranoly jsou na. KVH a BSH je označení pro masivní konstrukční dřevěné profily z jehličnatého dřeva používané při stavbě střech, pergol a dřevostaveb. Můžeme nabídnout různé nosné .

Pre cenovú ponuku nás kontaktujte a spravíme . KVH: - kvalitatívne triedy NSi (priemyselná kvalita) a Si (pohľadová kvalita). Pro výrobu trámových konstrukcí zákazníkům doporučujeme sušené konstrukční hranoly. Proč používat sušené hranoly ? V katalogu nemáme podrobnější informace o bsh hranoly.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg