torsdag 28 april 2016

Karmskruv betong

Jag som tidigare använt karmskruv när jag satt dörrar och fönster där det. För fogbredder upp till mm eller för montage i betong och tegel tillsammans med plugg . För montage av dörr- och fönsterkarm mm utan plugg. Används i alla typer betong och karmmaterial.


Innehåller skruv, plugg, täcklock och verktyg för montering av dörrkarm mot tegel- eller betongvägg. Särskild monteringsinstruktion finns på förpackningens .

Avståndet mellan karm och vägg avgör vilken längd på. Montering av fönster och dörr i. Montaget kan med enkelhet justeras eller . Skruven har en fastmonterad justerhylsa som skruvas i ett förborrat hål. Skruv och nylonplugg mot betong och massivtegel. Härdad karmskruv för karminfästning vid montage i stålregel.


Adjufix Karminfästning Betong Smart Pack. Infästning i trä görs direkt utan förborrning.

Vid infästning i betong , förborra . Ska dörren monteras med karmhylsa eller karmskruv ( rekommenderas), . EJOT karmskruv för BETONG , TEGEL Typ RA-P. Undersök vilket vägmaterial du har plugg behöver du till betong. Ska karmen skruvas i trä använder man karmskruv eller karmhylsa med fästskruv . För karminfästning vid montage i trä, tegel, betong eller lättbetong. Vid montage i betong , skall det i betongen förborras ett hål enligt tabell.


Bild för KARMSKRUV 6XFÖR ID F1från Optimera Bygghandel för proffs . Betongskruvankare för permanenta och tillfälliga tillämpningar – inklusive skruvankare som kan användas i massivt tegel och håldäcksbjälklag. Avancerad karmskruv avsedd för montering av fönster- och dörrkarmar i trä, betong , tegel, lättklinker och lättbetong. Hylsa och skruv för justerbara karmmontage till trä, stål och betong. Vår montagesats med karmskruv är framtagen för att passa perfekt ihop med de justerbara. Vid borrning i tegel, betong m. Ohärdad karmskruv för karminfästning vid montage i trä, tegel, betong eller lättbetong.


Den beprövade orginalnylonpluggen för betong och murverk. Matrial: Skruv av ohärdat stål och hylsa i zinklegrering. Kan även användas med nylonplugg i tegel-, betong - eller lättbetongvägg.


Ett av nätets största utbud av karmskruv från ledande varumärken oavsett om du ska montera i trä, betong eller lättbetong.

Det finns mängder av olika infästningar för betong och skivmaterial. Karmskruv med hylsa - - 1mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg