måndag 25 april 2016

Bungalov 5+1 s garáží

Savana je větším přízemním domem typu bungalov. Rodinný dům RD_0o půdorysných . Moderní přízemní dům - bungalov může mít i štítové zdi a jednoduchou sedlovou střechu. Celková užitková plocha, 12 m².


Prosím o Vaše připomínky k projektu bungalovu. Nevím kde umístit dveře na terasu, dispozici obývacího pokoje a kuchyně a kam umístit v obývacím .

Moderní bungalov Alaska I, je vhodný do rovinného, popřípadě mírně svažitého terénu. Projekt rodinného domu Bungalov 9( 1. strana). Jednopatrový rodinný dům, s garáží , určený pro člennou rodinu.


Moderní rodinné domy s garáží od architektonického ateliéru MASTER. STAR je bungalov s garáží , na kterém nenajdete ani jedno “hluché”. Přejete si vlastní rodinný dům?


Přízemní dům- bungalov AHAUS 1G s garáží v konstrukci montované. Dům je dodáván jako montovaná dřevostavba s dodací lhůtou na klíč měsíce, více .

Chodba, 3 -Parkování pro jeden osobní automobil je v garáži která. Samostatně stojící cihlový RD 4kk typu bungalov , s terasou, garáží ,. Svým vzhledem se zařazuje do kategorie rodiných domů typu bungalov. Flora Bungalov Gaia Gaia. Kč s garáží všechny dvougenerační . Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Okres, Brno- venkov, Velikost, a více pokojů.


Nízkoenergetický, , Plocha užitná, 1m². Garážové stání, S garáží , Bez . Základní charakteristika: přízemní rodinný dům s užitným podkrovím. Pozemek (číslo ) je rovinatý na klidném místě ve spodní části obce.


Bungalovy a projektů domů, online katalog s přehledem od více dodavatelů, typové bungalovy. BUNGALOV 5A ROUBENKA MORAVIA WOOD TRADING. Stavební firmy nabízí i projekt - bungalov s garáží. Charakteristika: moderní 4-pokojový přízemní dům s dvojgaráží, určený i pro nejnáročnější klienty.


Představujeme novou řadu dřevostaveb. Tereza bungalov - novinka.

Orientační celkové náklady, mil. Jednou z konstrukčních variant easy je samostatně stojící přízemní bungalov s garáží , který zabírá 10 mzastavěné plochy. Ke každodennímu užívání tak . Dobrý den, budeme stavět svépomocí dum s podsklepením kuli tomu že je v menším svahu, a chtěli by.


Jedná se o bungalov okolo 1metru čtverečních.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg