måndag 25 april 2016

Vitsåpa golv underhåll

Syftet med ytbehandling av golv är att få ett skyddande ytskikt på träet som underlättar rengöring. Ytskiktet ska helst tillåta träet att andas. Ett bra alternativ för att få ett lättskött och tåligt vitt golv är att luta av det och vitolja det. Resultatet blir ett ljust golv som inte gulnar men som heller inte ser . Slipade golv - Slipning av gamla trägolv ruggar upp och förstör den hårda och tåliga ytan.


Golvet blir mjukt av slipning och det tar många år att få upp en.

Få detaljer i ett hus betyder så mycket för känslan och stämningen som golvet. Ett skurgolv är ett obehandlat trägolv som genom slitage och . Natursåpa Vit och Extravit används till ljusa golv och vitpigmenterade golv , Natur. WOCA Oljesåpa kombinerar en effektiv rengöring med underhåll av golvet , . Välj mellan Natur, Vit och Extravit. Perfekt startset för ditt trägolv!


Här har du alla delar samlade för ditt trägolv, innan första användning samt för underhåll. Gammeldags Träsåpa passar utmärkt till rengöring och städning eller underhåll av oljade golv , men även som slutbehandling vid lutade golv , så kallade .

Ett lackat golv kan fås i olika utföranden beroende på vad för känsla som eftersträvas. Ett lackerat golv är i princip underhållsfritt och kräver endast . Fläckar bearbetas med svag såplösning och . Skansens experter visar hur du bäst. Inget går upp mot att gå barfota på ett silkeslent skurgolv som patinerats och härdats under många års användning.


Skura riktigt ofta de första . Jag har bestämt mig för att luta och vitsåpa golven och så har jag nu. Då kanske du ska slipa över golvet så att alla brädor får samma yta. Luta och olja golv med springor och sågspån under? Vilken såpa och hur många delar? Såpaskurade golv - bör vi luta innan?


Faxe eller WOCA vitsåpa skall användas varje gång . Faxe oljevård gör golvet speciellt tåligt mot smuts. Regelbundet underhåll med Herdins Golvsåpa förädlar golvet med tiden. Herdins Golvsåpa finns som . Ett såpat golv får en gammeldags och naturlig patina.


Problemen i hallen kräver en slitstark och tät yta och du måste dessutom vara beredd att underhålla golvet och förnya . Lackat eller oljat golv - det är stor skillnad på hur trägolven ska skötas.

Oljade golv kräver mer underhåll , säger Håkan Fredriksson på . Oavsett golvtyp och -behandling. Vi har ett stort och brett sortiment för olika grundbehandlingar och installationsbehandlingar av trägolv. Pigmenterad och opigmenterad lut för grundbehandling .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg