onsdag 20 april 2016

Vaser til gravsted

Sæt dit præg på gravstedet med en unik og personlig vase. Se de mange muligheder med granitvaser og Strassacher bronzevaser til kirkegården. Anvendes når du skal stille en buket blomster på et gravsted , mindesten eller andre steder med jordbund.


Denne typer vaser egner sig godt til at placere . Granit vaser til gravsted , Med holder, der også kan bruges til lys.

Kobbervase - almindelig vendbar vase. Granit: Blå Rønne, Moseløkke og Halmstad. Sammenklappelig bronce vase. De fås med plastindsats eller. Gravlygter, lys og vaser til kirkegården fra Tommerup Kister er især velegnet til.


Gravvaser til kirkegården fra Tommerup Kister fås i flere modeller f. Buketter skal anbringes i vaser som er nedgravet i jordniveau. Gravstederne er udlagt med 1-pladser pr.

Hække omkring gravsted - erne plantes og. Her er der mulighed for, at leje et gravsted med gravsten. Vaser , Vaser der ikke er i brug lægges bag mindesten. Erhvervelse og fornyelse af gravsted. Henvendelse om erhvervelse af brugsret til et gravsted og om nedsættelse af kiste eller urne i nye.


Stenen skal anbringes i plan med græsset. Det er dog muligt at bruge vaser , hvis man får boret . Der må kun lægges buketter på mindestenen uden brug af vaser. Kirkegårdslederen for de to kirkegården i Frederikshavn By Erik Rasmussen så en gang, at der på et gravsted på Island var sat et kunstigt . Med potter og krukker kan du gjøre forandringer og finne nye måter å pynte opp med planter på, både inne og ute. De kan henge fra taket som ampler eller dele . Aftaler om eventuel besigtigelse og vejledning i valg af gravsted træffes ved henvendelse. Der er på kirkegården ved skraldespandene opsat holdere til vaser.


Dage for græsslåning annonceres på . Dette gælder også i tilfælde, hvor der uden vederlag udlægges gravsted for en ubemidlet afdød. Eksempel på en godkendt vase kan ses hos graveren. Kontakt kirkegårdskontoret kort efter dødsfaldet for at vælge gravsted.

Det enkelte gravsted er x m. Vaser , som er godkendt af menighedsrådet, må anvendes (dog max. stk. pr. gravsted ). Spidsvaser må ikke anvendes. Til vinter må der lægges en vinterkrans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg