tisdag 5 april 2016

Fritidshus till salu gotland

Fritidshus till salu på Hemnet i Gotlands län. Enkelt fritidsboende med gångavstånd till en av Gotlands finaste stränder. Kommunalt vatten och avlopp kommer . Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare.


Sök bland fritidsboende till salu i Gotland.

Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill köpa fritidsboende i Gotland. Med våra smarta filter hittar du snabbt fritidshus som passar dig. Du kanske hittar drömvillan på landet eller hyreslägenheten mitt i stan.


Enplans fritidshus i populärt område på Östergarnslandet. Se hela vårt utbud av lediga objekt. Våra lokala mäklare hjälper dig när du ska köpa . Hitta bostäder till salu till bästa pris.

Hemnet visar upp massor av vackra hus och gårdar på Gotland. För tillfället är dock utbudet av fritidshus till salu. I går fanns 3villor, lägenheter, fritidshus , gårdar och tomter till försäljning på hemnet, en sida på . Traditionellt sett tar fritidshusmarknaden fart veckan efter påsk. Booli listar fem fritidshusdrömmar som är till salu just nu. Ny ljus och modern stuga i bostadsrättsföreningen Burgsvikens Strandby.


Fastigheter till salu i Gotlands län innefattande bl a kontor, butik och lager. Köpa eller sälja bostad på hela Gotland. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus , jordbruksfastigheter och hyresfastigheter. Lokaler och fastigheter hittar du.


Hus och lägenheter till salu i Visby och på Gotland. Just nu har vi inga bostäder till salu inom denna kategori . Bostäder till salu i hela Sverige genom Privatmäklaren. Nära vatten och gärna på Västkusten, i Stockholms skärgård eller på Gotland.


Där ska fritidshuset ligga om svensken själv får välja, enligt en . Gotland , Gotland - Till Salu - Hus - m² - rum.

Välkommen till SkandiaMäklarna Gotland. Ska du sälja, värdera eller köpa bostad? Tveka inte att med att kontakta oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg