fredag 8 april 2016

Male betonggulv vaskerom

Har store planer om å oppgradere vaskerommet i kjelleren, og kan godt tenke med en løsning hvor jeg maler betonggulvet lysegrått. Hus, hage og oppussing: er det noen som har tips å komme med i valg av maling. Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett.


Jeg skal ha epoxy, men her er det bare betonggulv nå.

Vanligvis vil en akrylmaling være godt egnet på et vaskerom. Etter at sparkelen har tørket, kan du male de sparklede partiene med uttynnet . Da kan du male det med epoksymaling. Det er ekstremt slitesterkt og rengjøringsvennlig.


Du får derfor et gulv som er lett å vedlikeholde, med lang levetid. Kjelleren som besto av betongvegger og betonggulv var riktig trist: mørk, liten, . Jeg liker ikke vinyl, ville heller brukt linoleum.

Fliser er glatte (som regel), er det ruglete fliser . Hvordan vil dere anbefale behandling av gulv i vaskerom ? Er det noe sluket kan behandles med . I dag er det betonggulv med sluk. Jeg har vaskerom med gulv i malt betong. Har du ikke eget vaskerom kan du innrede en del av kjøkkenet som. Epoksymalingen kan alle middels nevenyttige selv bruke, mens epoksymassen skal.


Hvis du skal male gulvet med epoksy, trengs ikke annen . Har dere noen tips til hvordan pusse opp et lignende vaskerom , med betongvegger og betonggulv ? Du bør vurdere matt maling neste gang du skal male inne. Bruksområder er industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv og vaskerom. Skrape bort de løse partiene. Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk vakkert og funksjonelt. Istedenfor fliser, valgte de å male veggene hvite.


I våte lokaler som garasjer, vaskerom m. Gulvoverflaten må alltid være ren og fast før du begynner å male.

Gulvet er i kjeller, det er sluk på rommet, betongen er ubehandlet fra før. Tror ikke det er noe fukttransport fra grunnen og opp, da det ikke er . Ved høyere fuktbelastning, slik som ba vaskerom og badstue . Skal du male over malte eller lakkerte gulvflater, bør du mattslipe først. Mens vanlig varme, som panelovner eller annen punktvarme, gjør det kaldt.


Et nystøpt gulv må tørke ut minimum mnd. Det skal være sluk i alle bad og vaskerom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg